Data Science & AI voor professionals

Founding universities

Gespecialiseerde Data Science en AI opleidingen

Bij JADS bieden we gespecialiseerde Data Science & AI programma’s op verschillende niveaus voor professionals en organisaties.

Nu datagedreven technologieën een steeds grotere rol spelen, zien we een behoefte aan gedegen opleidingen en cursussen ontstaan. De programma’s van JADS geven je de tools en inzichten om de complexiteit van AI en data science binnen je organisatie te kunnen begrijpen en data science en AI-projecten te kunnen managen. Met ons onderwijs overbruggen we de kloof tussen wetenschappelijke kennis en daadwerkelijke toepassing daarvan in de praktijk. We zetten je aan het denken over hoe de maatschappij verandert als gevolg van de razendsnelle technologische ontwikkelingen. Onze opleidingen geven kennis, inzicht en vaardigheden om data science & AI succesvol in te kunnen zetten in de dagelijkse praktijk.

Onze maatwerkoplossingen voor individuele deelnemers en organisaties

Data Science & AI Essentials - 6 hele dagen

Ben je professional in management, beleidsvorming of strategisch advies? Met dit programma leer je in te spelen op snelle maatschappelijke veranderingen door je processen, beleid en werkwijze aan te passen met behulp van Data en AI. Verbreed je kennis en werk optimaal samen met zowel directieleden als technische specialisten. Zo vergroot je de veerkracht van je organisatie.

Bootcamp Generative AI for professionals - 6 halve dagen

Klaar om de mogelijkheden van Generative AI voor uw organisatie verder te verkennen? Ons onderwijsteam bij JADS heeft een Bootcamp Generative AI voor professionals ontwikkeld. In 6 sessies nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktische toepassingen.

Imcompany programma's - maatwerk

Transformeer jouw organisatie met ons op maat gemaakte incompany Data Science & AI-programma, dat naadloos aansluit op jouw doelen, budget en planning. Pak de regie over het leertraject, bevorder de teamgeest en bespaar kosten met onze flexibele en complete trainingsoplossing.

Challenge Based Learning

Binnen onze innovatieve werkwijze, geïnspireerd door Challenge Based Learning, gaan studenten actief aan de slag met de leerstof door zich te buigen over vraagstukken uit de echte wereld. Deze methode zorgt voor een diepe integratie van kennis door de geleerde vaardigheden direct en effectief toe te passen. Met open en in-company varianten spelen onze programma’s in op uiteenlopende behoeften. Of je nu je individuele vaardigheden wilt verbeteren of je organisatie succesvoller wilt maken binnen de wereld van AI en Data Science, JADS vormt een drijvende kracht voor vooruitgang.

Waarom de wereld verandert en hoe je daarvan kunt profiteren, dat leer je bij JADS

“Ik kijk terug op een jaar waarin ik nieuwe inzichten heb gekregen, nieuwe kennis heb opgedaan, veel nieuwe mensen heb ontmoet en waarin ik de wereld van data science beter heb leren begrijpen. Als je wilt weten waarom de wereld... Read more
Sven van Egmond Data Lead DPG Netwerk
Background Pattern
Hans Vlemminx

Het is echt pure passie en focus op Data Science

Ik vond het heel bijzonder dat je college krijgt op een locatie die echt helemaal in het teken staat van Data Science. Dat zou anders zijn geweest als er allerlei verschillende programma’s gegeven zouden worden. Het is echt pure... Read more
Hans Vlemminx Managing Consultant
Background Pattern
Hans Vlemminx

Laat je informeren en inspireren door experts die hier al jaren mee bezig zijn

Het is enorm waardevol om je onder te kunnen dompelen in de wereld van (generatieve) AI en je te laten informeren en inspireren door experts die hier al jaren (soms zelfs decennia!) mee bezig zijn. Het heeft me een genuanceerd beeld... Read more
Lianne Ringoir Klinisch data analist, Rijnstate Ziekenhuis Arnhem
Background Pattern

Transformeer jezelf en je organisatie

We nemen je mee op reis met onze Data Science en AI-expertise. Onderweg geven we de juiste handvatten om de rol van data science transformer op te pakken binnen je organisatie. Onze maatwerkoplossingen spelen in op de veranderende behoeften van professionals. Met de groeiende rol van nieuwe technologieën, geven we jou de juiste kennis en vaardigheden om een cruciale rol als vertaler binnen jouw organisatie te kunnen spelen.

Na afronding van het programma heb je een kennis en inzicht over hoe data science en AI worden toegepast binnen bedrijfsprocessen en herken je waar ze waarde toevoegen, zowel vanuit technisch als zakelijk oogpunt.

Aanpassen aan verandering

Als proactieve manager, beleidsmaker of consultant sta je voor uitdaging aan om je aan te passen aan snelle maatschappelijke veranderingen.

Datagestuurde inzichten bieden jou de kans om beleid bij te sturen en je organisatie voor te bereiden op een toekomst waarin data en AI een drijvende kracht zijn achter groei en vooruitgang. Ontwikkel je professionele expertise en word een dynamische sparringpartner, die naadloos schakelt tussen management en technici. Versterk je rol in dit veranderende landschap! Neem de volgende stap met onze Bootcamp Generative AI, Data Science & AI Essentials of onze op maat gemaakte Incompany-aanbiedingen:

We innoveren voortdurend om je de nieuwste leermethoden en programma’s te bieden, afgestemd op jouw behoeften. Blijf op de hoogte om te ontdekken wat onze volgende stap is!

Meer dan alleen een Data Science opleiding

Ondernemen én tech

JADS is een samenwerking tussen de wetenschappelijke aanpak van Eindhoven University of Technology en de ondernemende, mensgerichte expertise van Tilburg University.

Ontdek de meerwaarde

We maken data persoonlijk

Echte impact waar jij iets mee kunt komt voort uit een aanpak die is afgestemd op jouw specifieke bedrijfscontext & sector. We geven je de tools, mindset en vaardigheden om effectief actie te ondernemen.

Jij maakt het verschil

Identificatie van kennisbehoeften

De PE-programma's richten zich op de hiaten in de kennis en op de leerbehoeften van zowel organisaties als professionals.

Ontmoet onze community

Andere Data Science & AI programma's

EAISI Academy

Technische professional education programma's

TIAS

Advanced program Data & Analytics

Waag de sprong en start jouw Data Science & AI-reis bij JADS

Ontdek welke data beschikbaar zijn en hoe je deze kunt gebruiken, en leer bovendien hoe je de opgedane kennis kunt delen binnen je eigen organisatie. Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling!

Neem contact op


Blijf op de hoogte!

Vragen over onze programma's?

E-mail Ellen en Andreas
professionaleducation@jads.nl

Schrijf je in voor onze Professional Education nieuwsbrief!

Group 5
Group 6
Group 7